COMPLEX
royal_cove logo

Complexul Royal Cove Residence este localizat într-una dintre cele mai atractive noi zone turistice de pe Coasta de Nord a Mării Negre din Bulgaria - linia de coastă a oraşului Kavarna.

Locaţie excelentă – 1 minut pe jos până la plajă.

Arhitectură impresionantă şi modernă obţinute prin experienţa uneia dintre cele mai importante companii din domeniu.

Complexul este o clădire rezidenţială modernă, desfăşurată pe 6 etaje cu 47 apartamente, având fiecare suprafaţa utilă între 66 şi 114 mp.

Poziţionarea clădirii permite fiecărui apartament să beneficieze de excelentă vedere la mare, care se află la numai 150 metri depărtare. Suprafaţa totală construită a clădirii este de peste 4000 mp. iar materialele si tehnicile de construcţie utilizate sunt în concordanţă cu cele mai noi reglementări şi standarde de înaltă calitate.

SPECIFICAŢII:

GENERALE ALE CLĂDIRII:

Ziduri faţada exterioară – cărămizi; 25 cm grosime; sistem BAUMIT de izolare termică exterioară

Ziduri interioare – cărămizi, rigips, izolare acustică foarte bună, vopsea lavabilă

Tavane – plafoane suspendate KNAUF, vopsea lavabilă

Acoperiş – sisteme complete de izolare termică şi împotriva precipitaţiilor

Ferestre – dublu strat, termopan cu ruperea punţii termice, PVC color profil Germania

Balustrade – oţel inox şi sticlă

Casa scării şi suprafeţele comune pe etaje – plăci de marmură

APARTMENTeŞ

32 apartamente 2 camere – living, dormitor, baie

15 apartamente 3 camere – living, 2 dormitoare, 2 băi

Uşi interioare - Pal

Uşi intrare - solide, blindate

Tavane – plafoane suspendate KNAUF, vopsea lavabilă

Podele – terase – plăci de gresie anti-derapaj

  • living, hol, baie – plăci de gresie
  • dormitoare – parchet laminat

Pereţi - baie – plăci de faianţă

- camere, holuri comune – gips carton şi vopsea lavabilă Instalatii Electrice – tablouri cu siguranţe, dispozitive de protecţie
Kavarna

Kavarna este o mică localitate la Marea Neagră în regiunea Dobruja aflată în Nord Estul Bulgariei având o populaţie de aproximativ 12,500 locuitori. Oraşul este situat la 48 km Nord de Varna, 49 Km de Dobrich, doar 12 km de pitorescul Cap Kaliakra şi 43 km de graniţa cu România, Vama Veche.

Zona de Nord a oraşului este înaltă şi stâncoasă în timp ce Sudul oraşului constă într-o excelentă plajă pitorescă.

Cele mai recente date istorice sunt din secolul 6 îen si sunt legate de aşezarea Bizone populată de traci. Mai târziu, zona a fost dominată de greci şi tranformată într-o colonie greacă. În secolul 1 îen oraşul a suferit de pe urma unui cutremur care l-a distrus aproape complet. Apoi a fost reconstruit şi inclus ca teritoriu al Imperiului Roman şi apoi al Bizanţului. După fondarea statului Bulgar in Peninsula Balcanică oraşul şi-a schimbat numele de mai multe ori. Astfel, s-a numit Karvouna, Karbona, Karnava şi în final Kavarna. Turcii l-au cucerit în 1393. Cu puţin înainte de eliberarea Bulgariei în 1878, oraşul a fost ars şi devastat. Oraşul Kavarna a fost încă o dată reconstruit şi a devenit un centru agricol şi piscicol.

În ultimii ani, Kavarna s-a transformat într-o excelentă locaţie de vacanţe, combinând confortul modern cu o atmosferă unică, pastrându-se în acelaşi timp atât liniştea cât şi şarm-ul.

Pe dealul Chirakman, care se află la 3 km de Kavarna, se mai pot vedea ruinele fortăreţelor Romane şi oraşelor medievale. Site-ul arhelologic de la Zailata păstrează monumente semnificative şi artefacte din diverse perioade ale istoriei locale. O altă destinaţie pentru excursii locale este Capul Kaliakra, de asemenea un site arhelogic şi zonă natural protejată, faimoasă pentru legenda mai multor fecioare care nu au voit sa fie convertite la religia islamică, şi-au prins părul în cosiţe şi s-au aruncat în mare. Există în oraş mai multe muzee de vizitat – Muzeul Maritim şi al Dobrujei, Muzeul Oraşului, Muzeul Etnografic şi două biserici.

Zona Dobrudja oferă condiţii foarte bune pentru turismul de vânătoare – sunt patru rezervaţii pentru vânătoare în oraşele Dobrich, Balchik, General Toshevo şi Tervel. Un număr important de spa-uri minerale şi zone cu nămol terapeutic sunt localizate în vecinătatea oraşului. Kavarna a devenit o destinaţie atractivă de asemenea pentru iubitorii de golf. Aceasta se datorează şi construcţiei a două noi terenuri de golf – unul între oraş şi Balchik şi altul, de-a lungul coastei, lângă mare.

Oraşul a început să devină o locaţie pentru multe concerte ale trupelor bulgăreşti sau internaţionale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth, Ronnie James Dio, etc.). De asemenea, oraşul găzduieşte festivaluri naţionale şi internaţionale de folclor şi alte evenimente culturale.

оптимизация от done.bg